FUN

FUN Kosovë SHOWBIZ TË FUNDIT

SA ROMANTIK ËSHTË RAMUSH HARADINAJ NA TREGON ANITA MUÇAJ

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj dhe bashkëshortja e tij Anita Muçaj, jashtë politikës mund të thuhet se janë një nga çiftet më të diskutuara në rrjete sociale. Kjo edhe për faktin se Anita nxjerr tek ai anën romantike të një burri ushtarak e shtetas. Shpesh herë ai i dhuron lule e ajo edhe puthje në […]

Read More
FUN

Njihuni me 3 kampionët e kokëfortësisë së horoskopit

Të gjithë e njohim një që e di më mirë, që është më i mençuri dhe që nuk ndryshon kurrë mendim. Ndonjëherë është një sfidë e vërtetë të flasësh me dikë të tillë, herë të tjera është një lodhje nervash, megjithatë ky artikull do t’ iu ndihmojë që të mos e merrni personale kokëfortësinë e […]

Read More
FUN

Inxhinierë apo humoristë, shihni 57 gabimet e bëra në ndërtim (Video)

Kur gabon një njeri i thjeshtë quhet thjesht gabim, por kur një gjë të tillë e bëjnë inxhinierët ose arkitektët, atëherë kjo po që është gafë. Më poshtë do ju sjellim një video ku tregohen 57 gabimet më të mëdha të arkitekturës. Nuk është vetëm për të qeshur, por dhe për të vënë duart mbi […]

Read More
FUN

A i zbardh dhëmbët soda e bukës?

Shumë persona vuajnë nga dhëmbët dhe kjo iu shndërrohet në kompleks jetësor atyre. Flitet se soda e bukës shkëlqen dhëmbët e verdhë, por çfarë thonë ekspertët e dhëmbëve? Express.co.uk bisedoi me dentisten e njohur me qendër në Londër, Dr Kamala Aydazada për të zbuluar nëse soda e bukës me të vërtetë ju zbardh dhëmbët. Zbardhja […]

Read More
FUN

E dini sa herë në vit bëjnë seks shqiptarët?

Leon Tolstoi shkruante: “Njerëzit u mbijetojnë tërmeteve, epidemive, tmerrit të sëmundjeve dhe gjithë torturave të shpirtit, por tragjedia më torturuese e të gjitha kohëve ka qenë, është dhe do të jetë tragjedia në dhomën e gjumit”. Marquis de Luc de Clapiers, shekuj më parë pat thënë: “Objekti më i rëndë në botë është trupi i […]

Read More
FUN

Lotaria e Turqisë, si i ‘fitoi’ presidenti Erdogan 12 milionë dollarë

Lotaria e Turqisë për vitin 2020 “Milli Piyango” rezervoi surpriza për të gjithë dhe askush nuk e kishte menduar se “fitues” do të ishte edhe Presidenti i vendit, Erdogan. Çmimi i madh prej 100 milionë Lira turke ose 12.7 milionë Dollarë u nda në 4 çmime. Çmimi i parë prej 3.3 milionë Dollarë u fitua […]

Read More
FUN

Profesionet që paguhen më së shumti në Gjermani

Berlini në Gjermani ka nevojën më të madhe të punëtorëve, e ndjekur nga Mynih, Hamburg. Më shumë se 10 mijë vende të lira ekzistojnë në Këln, Shtutgart, Düsseldorf. Në tregti ekziston nevoja më e madhe për punëtorë. Pagat për shitësit janë rreth 1800 euro. Ata u pyetën gjithashtu për shoferët e kamionëve, automekanikët, pagat e […]

Read More